maandag 31 augustus 2009

cadeautje


hallo allemaal

Vandaag is het weer een gewone werkweek...pffff. Rennen en vliegen natuurlijk weer.En dan thuis eerst even de mail bekijken. Veel leuke reacties over de webshop en het blog. Erg lief allemaal. Daarom geven wij een cadeautje weg. Vind je dit leuk schrijf dan even een reactie bij deze foto en ook zouden we het leuk vinden als je een linkje zet op je blog. Vrijdag maken we de winnaar bekend en die krijgt dit Tilda hartje opgestuurd. Succes alvast.

zondag 30 augustus 2009

Nou ik heb een lekker productief middagje gehad. Even heerlijk zitten scrappen. Eindelijk mijn vakantie layouts verder gemaakt. Ik heb er nu 6 klaar.
Daarna nog deze kerstlabels gemaakt voor in de webwinkel. Erg leuk werk moet ik zeggen. Ondanks dat het nog een beetje vroeg is werken we al lekker aan de kerstspulletjes.
Ik ben al lekker aan het aftellen. Volgend weekend gaan Jacqueline en ik naar Lille. Heerlijk de hele dag op de rommelmarkt lopen. Wat wil een mens nog meer.

nieuw blog

Hallo allemaal
welkom op dit nieuwe blog. Samen met mijn zus Jacqueline run ik het webwinkeltje van Sisterly waar wij onze zelfgemaakte woonaccesoires verkopen. We zijn altijd met ons interieur bezig en vinden het super leuk om onze ideeen op dit blog met jullie te delen. We hopen da jullie een beetje inspiratie opdoen hier.
gr hannie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...