zaterdag 27 februari 2010

een pannetje met eieren

Hallo Allemaal

Gisteren had ik het plan opgevat om naar lelystad te gaan naar mijn zus. Ik had hier nog wat spullen van haar staan en ik had toch vrij dus...op pad maar. Onderweg nog mijn zus jacqueline opgepikt en zo kwamen we natuurlijk weer samen bij de kringloop terecht. We konden het weer niet laten. Er was niet veel leuks moet ik zeggen maar gelukkig heeft Jacqueline altijd een oog voor spullen die eigenlijk niet echt opvallen. Zo kwam ik toch weer buiten met dit schattige gewolkte emaile pannetje en dit super mooie geslepen vaasje. Toen naar Your zoap gereden om onze JDL magazine op te halen en naar mijn zus gegaan. Het mooiste van alles is dat ik de spullen die mee moesten naar Lelystad allemaal thuis had laten staan..

13 opmerkingen:

Pink Princess zei

HAHAHA dat herken ik maar al te goed: iets belangrijks moeten doen, afgeleid worden en het dan toch weer vergeten hihi. Naar welke kringloop ben je geweest in Lelystad?? (heb er jaren gewoond, ben benieuwd ;) ) Leuk dat gewolkte pannetje, heb zelf een schaaltje van dat email, lekker om mee te decoreren ♥

Fijn weekend.

Pink Princess zei

Ja joh, het GOED ken ik wel, lol. Paar keer geweest, is idd niet de allerbeste maar soms vind je wel iets bruikbaars :) Bedankt voor je complimentje ;).

Groetjes...

Home and Lifestyle zei

Leuk verhaal...toch nog je spullen vergeten! Mag je binnenkort nog een keer, gezellig! Dat emaille is leuk, ik heb ook nog zoiets in de kast staan! Bij de kringloop moet je het inderdaad treffen, soms is het niets maar ik heb er toch al wel wat leuke dingen vandaan gehaald!

Fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Belle Brocante design zei

Lieve Hannekie,
Heel veel plezier in Friesland vandaag maar ik woon in West- Friesland Dat is een behoorlijk grote streek in Noord- Holland van 9 gemeenten. Als je nog es de Lelystad dijk overkomt mail je maar en je krijgt het adres! En Het Goed ken ik ook! Ja welke niet?
Fijn weekend,
Annemiek
ps je eitjes zien erg prachtig uit in dat schattige pannetje

Rianne zei

shoppen bij de kringloop blijft leuk! En nu je je spullen vergeten was mee te nemen heb je toch een reden om nog een keer te gaan..... vast geen straf.
Fijn weekend!

Yvonne zei

haha, heb je nog weer een kans om even langs je zus te gaan
leuk emaille pannetje, ik heb hier ook een grijs gewolkt pannetje met paaseitjes, gezellig joh en je krijgt er heel veel leuke reacties op hihi (volgens mij heb ik op mijn blog nog ergens foto's staan van vorig jaar)
nou gezellig weekend gewenst
doeidoei
Yvon

Mayflower zei

Heb je toch weer een excuus om naar je zus te gaan hihi. Heel herkenbaar hoor hihi. Wat een ontzettend leuk emaille pannetje en het vaasje is ook een schatje.
Veel leesplezier en een fijn weekend.
Lieve groet, Mea

Nieneke zei

Ohh, heerlijk....Lekker met z'n tween de hel dag "mutsen" en dan de spullen vergeten, haha! Nou, het klinkt als een leuke dag, doe je gewoon nog een keer over!
Fijn weekend, Nieneke

Patricia zei

hahahaha... heel herkenbaar, zo vlug weg moeten en dan nog het een en ander tussendoor doen zodat je je spullen vergeet mee te nemen! Maar wel leuke spulletjes heb je gescoord!

Liefs Patricia

bikim zei

YOUR BLOG IS LOVELY! I'LL FOLLOW IT,OK?!
HAPPY WK,
ROSA

Anoniem zei

Je hebt gelijk nog een excuus om terug te mogen. Bij Yoursoap bestel ik regelmatig maar jullie kunnen daar naartoe, zaaaaaalig lijkt me dat.Je foto's zijn prachtig,
fijn weekend van Sonja

Bonjade zei

Nu maar weer in de auto dan en binnenkort nog maar een keer.......
Ach het is mooi weer een excuus voor een rondje kring....;0))
Fijne zondag

APL Living zei

Hai Hannekie, vandaag via via op je blog terecht gekomen. Mijn mannen kijken momenteel een Matrix DVD dus heb ik weer even lekker de tijd om me met mijn favoriete hobby bezig te houden. Gezellige blog heb je, ik ga je volgen! Groetjes Arlette

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...