donderdag 15 oktober 2009

Doos


Nee de titel gaat niet over mezelf maar over deze mooie hele oude doos die ik al een poos geleden in Utrecht heb gekocht. En aangezien ik nog steeds ziek thuis en geen type ben om stil te zitten ben ga je eens lekker schuiven met je spullen.Ik had dit soort dozen al wel vaker gezien maar dan vaak met lelijke motiefjes. Deze vond ik echt super. Er zit wel een barstje aan de achterkant maar dat maakt mij niks uit. Tot mijn verbazing koste hij dan ook maar 8 euro......Dus daar twijfelde ik geen moment over. Ervoor staan twee mini windlichtjes van Braxton van de woonbeurs. Die branden wel zo lief. En deze hortensia is wel heel mooi ingedroogd vind ik zelf.

16 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Hanneke, het is een plaatje en dat voor maar 8 euro, ik zou er ook zo voor gevallen zijn en je waxinelichtjes zijn ook prachtig met die paarlemoerglans, de hortensia maakt het plaatje compleet.
Echt genieten.
Groetjes Mea

Jootje zei

wat een mooi plaatje! ga je ook nog iets bijzonders bewaren in de doos? ik bewaar namelijk vanalles in mijn bijzondere blikkenverzameling. mooie kaarten, knutsels van de kinderen, tekeningen etc.
groetjes jolanda.

M. zei

super die doos!! en dat voor 8 euro...ik had hem ook meegenomen!!
Een mooi plaatje zo....
groetjes..

Corine(THUIS) zei

Goed zeg, dat is een mooi doosje! En je hortensia is goed ingedroogd, gek hè dat dat soms niet lukt. Groeten, Corine(THUIS)

t brocante sfeertje zei

Ja ik ken deze doosjes wel van steen/porcelijn he?Deze heeft inderdaad n erg mooi mortief en je hebt m wel voor n koopie hoor!Groetjes,Ingrid

Josephine zei

Hoi Hannie,

Kwam je ergens tegen en dan wil ik natuurlijk nieuwsgierig als ik ben even rond gaan kijken. Wat een schoonheid van een "Doos" kom ik bij je tegen, bijzonder mooi met de zwart/wit strakke motiefjes. En ik geloof mijn ogen niet € 8.- hoe bestaat het, kan me voorstellen dat je daar geen seconde over na hoeft te denken. Erg sfeervol zo bij elkaar en je hortensia is inderdaad heel mooi ingedroogd, dat gaat bij mij nogal eens mis.

Fijne avond verder,
groetjes Josephine

lia zei

Hij ziet er erg mooi uit. En volgens mij is dat geen slechte prijs geweest.

groetjes Lia

oma leentje zei

Wat een koopje en dan ook nog een plaatje van een doos. Heerlijk wat kan je er blij mee zijn he.? Steeds kijken natuurlijk en dan helemaal warm worden van zo iets moois. Geniet er maar van en nog een heel fijne avond Groeten Leni.

Twa zei

Prachtig plaatje zo. En het is ook een hele mooie doos. Geniet ervan, met dit herfstige weer van vandaag gaat dat vast wel lukken.
Prettig weekend.
Groetjes Antoinette

tanja zei

wat mooie doos hou ook van die vintage dingen en maak ook graag er een vintage kaartje mee het is nu ook tijd voor de knutselen ee gr uit zeeland tanja new volger hier

Gwennie zei

Wat een lief blik! Wat bewaar je erin? Of is het alleen maar voor de sier??

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtige compositie heb je ervan gemaakt. Heel erg mooi!
Groetjes van Jacqueline

Yvonne zei

Ohh wat een leukerd !! ik houd wel van dit soort spulletjes en van dit soort prijsjes nog meer hihi
zit net te kijken, heb me bij jou als volger aangemeld, maar ik heb geen melding gehad van jouw posten...
vind die dennenappels in dat mooie glaswerk ook fantastisch!!
Wens je beterschap !!
enne bij mij is de slaapkamer ook een zooi hoor, heb alleen ff de hoekjes wat ik op foto wilde zetten netjes gemaakt haha
ik moet daar nodig aan de gang, maar door allerlei omstandigheden kom ik er gewoonweg niet aan toe.
nou ja, het loopt niet weg he
groetjes Yvonne

Thamar, zei

hoi hoi
nou jouw doos is echt mooi. haha klinkt leuk.
Je hebt er weer een mooi plaatje van gemaakt.
gr Thamar

marijke zei

ik vind hem geweldig gaaf en wat een mooi tafereeltje heb je er van gemaakt, beterschap hoor

Loveforpiemonte zei

Ja dit is wel een heel mooi doosje.. Veel plezier ermee.
Groetjes Madelon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...