zondag 7 maart 2010

brocante vondsten

Hier even wat van mijn brocante vondsten van de laatste tijd. De mand heb ik gekocht bij Lodderijn. Ik was er direct verliefd op. Hij is echt zo mooi. Het potje dat voor de mand staat kreeg ik van mijn lieve zussie Jacqueline. Er zit een prachtig dekseltje op. Vandaag was ik naar de IJsselhallen naar de snuffelmarkt. Daar kocht ik dit leuke verrekijkertje en de chocolade vorm. Ook nog mijn letter. Ook kocht ik dit knopenhaakjes. Het schoentje is er een van de stel maar die had ik al een poosje terug gekocht bij Greenfield cootage. Het poppenhuis popje heb ik al een hele poos. Een aantal jaren gelden had ik een mooi Amerikaans poppenhuis dat ik door tijdgebrek helaas heb moeten verkopen. Het popje heb ik gehouden. Het is van steen en heel oud. Ze mist een handje en daarom koste hij toen maar 2 euro geloof ik. Blijft leuk he dat rondsnuffelen naar mooie oude spullen ....

15 opmerkingen:

Mayflower zei

Hoi Hanneke, wat een leuke vondsten, ik vind de chocoladevorm heel erg mooi en wat leuk dat dit net de letter H is, ook het kleine poppenhuispopje vind ik een plaatje en dat voor maar 2 euro.
Geniet van je nieuwe aanwinsten.
Fijne avond nog.
Lieve groet, Mea

Petra zei

Wat heb je weer een leuke spulletjes gescoord.

liefs Petra

lia zei

Leuke spullen heb je daar staan. Dat kleine popje is echt leuk, en dat voor 2 euro..

groetjes lia

Marion zei

Heerlijk hé dat stuinen naar oude spulletjes, vind dat ook zo heerlijk. Je kan dan zo blij zijn met je aanwinsten. Die choc.vorm heb ik laatst ook gekocht, een M, was er ook superblij mee.
Dat poppetje is ook schattig hoor.
Nou geniet maar lekker van je aanwinsten!
Groetjes Marion

Corine zei

Die snuffelmarkt in de Ijsselhallen... dat is lang geleden dat ik daar was, de laatste keer was een ramp, veel herrie, veel troep en erg veel rokende mensen. Maar misschien moet ik het weer eens proberen? Jij bent goed geslaagd daar! Bij Hanneke van Lodderijn kom ik ook graag, zulke mooie spullen! Groeten, Corine(THUIS)

Kind An Huys zei

Leuke vondsten heb je weer gedaan!! Ik wil ook nog steeds een keer naar de ijsselhallen, ik ben er nog nooit geweest. Heerlijk hoor zo over marktjes struinen en dan iets moois vinden.
Groetjes, Anne.

Home and Lifestyle zei

Heerlijk zulke vondsten, ik kan er ook altijd zo blij van worden. Het grootste probleem is waar ik het allemaal moet laten hi hi!

Dat schoentje vind ik helemaal geweldig!

Fijne avond! Lieve groet, Ingrid

brocante roos zei

Leuke spullen heb je weten te kopen. Heerlijk thuis komen is dat. En nu mag je er een leuk plaatsje voor zoeken, ook zo leuk om te doen.

Fijne avond verder, groetjes Marjan

It's me zei

Leuk hoor al je nieuwe spulletjes............vooral de schoentjes..........zo leuk !!

Fijn week groetjes Ria

Twa zei

Wat een leuke spulletjes allemaal. Goed gevonden hoor.
Geniet ervan.
Groetjes Antoinette.

English style zei

Wat een prachtig popje heb je daar !! de mand en de andere spulletjes ook super mooi, leuke vondsten (kan je daar blij van worden he hihi)
Groetjes Yvonne

Bonjade zei

Wat heerlijk zo'n collage van al je schatten..
Dat schoentje is ook zo'n snoesje.....
Heerlijk genieten.
Fijne week

Tante Trien zei

hoi Hannie
wat heb je het allemaal weer gezellig op je blog. En wat heb je een mooie familie zeg!!
Ik ben helemaal weg van je schoentjes super, zo had ik mijn eerste schoentjes. Daar mocht niemand aan zitten. Mijn moeder heeft ze toen van mijn kamer afgehaald en heeft het ergste gedaan wat in mijn ogen maar kon. Ze bedoelde het goed en ik heb ook nooit tegen haar gezegd dat ik het verschrikkelijk vond wat ze heeft gedaan. Ik kreeg voor mijn 20e verjaardag mijn schoentjes verzilverd!! kado.
Jammer ik heb ze in een doos ergens op zolder liggen. snik snik.

Fijne week
gr Thamar

Elly zei

Je bent dan wel niet naar Zwolle geweest, maar volgens mij was dit net zo leuk! Wat een mooie spulletjes! En die chocoladevorm is natuurlijk helemaal geweldig!
Leuk dat je nog wel dat oude poppenhuispopje bewaard hebt, het is een schatje!

Wondelgijn zei

Het ziet er weer helemaal leuk uit!! (net als de foto van jouw mannen, hiernaast!! Ook nieuw geplaatst??)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...