donderdag 1 april 2010

Give Away!!!!!

Hallo allemaal
11 April is het alweer een jaar geleden dat de webwinkel van Sisterly Home made gifts werd geopend. Op dit moment hebben we al meer dat 12.500 hits gehad en een leuk jaar achter de rug. Reden voor een feestje. We hebben even moeten denken wat we zouden doen. Een Give away organiseren is altijd leuk dus dat bij deze. Als prijs hebben we bedacht....Een kussen met een print erop met een foto. De foto mag de winaar zelf insturen. de foto wordt door mij bewerkt en komt er ongeveer in de stijl van de bovenste plaat uit te zien. het kan een oude foto zijn of een foto van nu dat maakt niet uit. De foto moet door de winnaar digitaal worden ingestuurd zodat hij bewerkt kan worden. Een heel persoonlijk en uniek cadeau.
Wat moet je doen. Geef een reactie op deze post. Vertel daarin welke foto je zou willen gebruiken en waarom. Ook zouden we het leuk vinden als je op je blog reclame zou willen maken voor deze Give away.Je kunt meedoen tot 10 april en op 11 april maak ik de winnaar bekend. We hopen op een boel reacties en wensen iedereen veel succes.
groetjes jacqueline en Hannie

36 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Hoi dames!

Wat een leuke give away...ik wil hier graag aan meedoen! Eerlijk gezegd vind ik het moeilijk om nu al aan te geven welke foto ik er op zou willen...mocht ik de winnaar zijn (al is die kans niet groot, want er zullen vast veel reakties komen), mag ik dan aangeven welke foto ik kies?

Natuurlijk zet ik een link op mijn blog!

Veel succes en fijne paasdagen! Lieve groetjes, Ingrid

Bonjade zei

Nu dames allereerst van harte met dit heugelijke feit. Zo leuk als wat je doet dan ook nog loopt en gewardeerd wordt. En al zoveel hits.........dik verdiend hoor!!!
Wat een prachtige give-away zeg. Nu moeilijk is het niet om voor mij iets te verzinnen, mocht ik winnen.
Ik zou heel graag ons cadeautje Jade op een kussen zien verschijnen. Zij is elke dag weer ons zonnestraaltje en brengt zoveel geluk.....om van te dromen.......
Tja en wat past er dan beter om op zo'n prachtig kussen weg te dromen......
Ik ga je linken hoor op mijn blog en veel succes.....
Enne dames....duim voor me
Fijne avond

Rianne zei

Wat een super leuke give-away, en toch doe ik niet mee. Ik heb net een give-away bij naif nostalgie, dus ik gun het dit keer iemand anders om te winnen!
Maar wel van harte gefeliciteerd dat jullie winkeltje zo'n succes is!
Fijne paasdagen.

crealili zei

Oh heerlijk, ik ga weer mijn kans wagen. Vroeg of laat komt het ervan ik weet het zeker!
Dames nog van harte gefeliciteerd!

sylvia zei

Wat een geweldige Give-away!!
De link staat al op allebei mijn blogs.
Van harte gefeliciteerd,

Groetjes Sylvia

Madelief zei

Hoi Hannie,

Van Harte Gefeliciteerd. Het is echt schandelijk, maar ik heb mijn niet gerealiseerd dat jij een webwinkel hebt! Wat leuk! Met jullie giveaway doe ik heel graag mee. Zo'n mooi kussen zou ik heel graag willen hebben. De foto die ik naar jullie stuur wanneer ik in de prijzen val is er een van mijn ouders toen ze jong waren in een strandstoel in Noordwijk aan Zee. Het is een van mijn favoriete foto's. Mijn ouders zien er zo mooi en jong uit! Ik plaats een linkje naar jullie giveaway op mijn blog.

Fijne paasdagen!

Lieve groet, Madelief

lia zei

Gefeliciteerd met jullie web-winkel. Leuk dat het zo goed gaat. En een leuke give-away, al moet ik over een eventuele foto even nadenken. Want foto's van bijzondere gebeurtenissen heb ik niet digitaal. En een foto scannen word volgens mij minder om te bewerken. Dus dan zou het een foto worden van een mooie bloem o.i.d

groet Lia

Wondelgijn zei

Bijna proficiat dan maar!! jeetje, een jaar alweer....? Maar jullie zitten goed in 'the picture' gezien de hits die jullie hebben gehad... Goed hoor!!
Ik zou denk ik wel een foto van mijn mooie Parijs op het kussen willen als ik het win... Om iedere keer weer weg te dromen als ik op het kussen hang!
Enne.... reclame? Geen enkele moeite!! Voor een leuke winkel maak je al snel reclame toch?? ;-)

The Old and the Beautiful zei

Nou dit is nou eens een erg originele give away.
Héél erg leuk!
Natuurlijk link ik ook jullie give away op mijn blog zoals ik dat bij iedere give away doe.
En de foto die ik zou willen is een oude van mijn ouders toen ze verkering hadden en samen in het gras verliefd zitten te zijn (57 jaar geleden)

Succes meiden en alvast fijne paasdagen.

Groetjes,
Gonda

Linnie's kaartjes zei

Gefleicteerd met he 1 jarig bestaan van julie web winkel. Ik lees hier al een tijd mee en geniet van alles wat je schrijft en laat zien. Eerlijk gezegd doe ik zelden mee met give aways vind dat op de één of andere manier zo moeilijk, maar toen deze giveaway zag dacht ik gelijk, nu doe ik een keer mee. Ik zou een foto van mijn kat Porky opsturen. Mijn grote vriendje heb ik op 28 December in moeten laten slapen en ik mis hem nog zo heel erg....soms hoor ik hem nog, soms zie ik hem lopen, echt het is zo stil en alleen zonder mijn maatje. Nou en wat zou er mooier zijn dan een kussen met mijn Porkje erop te hebben, die zou echt een ere plekje in mijn huis krijgen.Succes met jullie webwinkel ik hoop dat jullie nog heel veel zullen mogen vieren dat de winkel weer een jaar langer bestaat.
Lieve groetjes,
Linda

Kom Achterom zei

OOH wat een prachtig idee.
Ik wil heel graag mee doen en ik heb een prachtige foto van mijn beide dochters.
Ze staan onder aan op mijn site.
Ik ben er heel erg blij mee ze staan er prachtig op. Mijn oudste is net op kamers dus even wennen voor moeder als er ééntje uitvliegt!
Op mijn bank zou hij prachtig staan en zit ze toch nog een beetje op haar vaste plekje.
Ik wens jullie een heel fijn paasweekend en natuurlijk zet ik de giveaway op mijn blog
groetjes Yolanda

Claudia B. zei

O wat een leuk idee!! Ik zou heel graag een kussen willen hebben met daar een foto uit Canada op. Ik heb prachtige foto's van meren en bergen en beren... of wacht.. ik heb een gedicht wat mijn opa ooit heeft geschreven voor zijn 3 kleindochters. Het is heel waardevol voor me en het zou super zijn om daar een kussen van te hebben...

Helaas heb ik (nog) geen blog dus kan geen link plaatsen maar ik heb wel een picasa album en daar zou het zeker een hoop aandacht krijgen :-)

Groejes Claudia B.

It's me zei

Wat een bijzondere give away...........ik heb wel een mooie foto hoor !!............tjee..........als ik toch is zou winnen.............maarre maak je die kussens ook op bestellling ??

ik ga je even op mijn blog zetten hoor !! .....fijne dagen lieve groetjes van mij......

Antonia zei

Zovast van harte gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van jullie webwinkel Jacqueline en Hannie. Wat een superleuke give away, ik doe graag mee. Mijn foto zou die van mijn oma Antonia zijn. Het is de enige foto die ik van haar bezit en het zou een mooi aandenken zijn. Een link staat al op mijn blog. Hele fijne Paasdagen gewenst, groetjes Anja

Mayflower zei

Hoi dames, gefeliciteerd met het éénjarig bestaan van jullie webwinkel en wat een orginele give away, heel erg leuk.
Ik heb een hele mooie oude foto van mijn moeder toen ze een klein meisje was en die zo ik graag op het kussen willen zien als ik natuurlijk win haha.
Veel succes met jullie give away en ik zal deze gelijk even linken.

Fijne Paasdagen en een lieve groet, Mea

Natascha zei

Gefeliciteerd met jullie prachtige blog wat alweer een jaar bestaat.
Ik vind jullie give-away wel heel speciaal. En ik zou graag een foto's van mijn zoontje insturen. Hij is geboren met 25 weken en heeft moeten vechten voor zijn leven, en nu bijna drie jaar later is het een heerlijk gezond boefje, maar dat kleine premature babytje kijkt je met zulke lieve oogjes aan, dan smelt je weg en dat zou ik graag op jullie prachtige bijzondere give-away willen hebben.

Wie weet ben ik wel de gelukkige winnaar.

Ik zal reklame maken voor jullie op mijn blog.

Groetjes Natascha

with love zei

Via via kom ik hier voor het eerst! Wat een ontzetten originele en leuke give away!
Ik wil ook graag een kansje wagen hoor, want dit is wel super leuk!
En een foto... nou van onze drie boys lijkt me erg leuk!
Ik ga je blog volgen hoor!
Fijne paasdagen, lieve groeten Erna

Großmutters Nähkästchen zei

Hello and ♥ly congratulation to your shop-jubile!
You have a very nice blog and your giveaway is wonderfull (sorry, my English is not so good!)

Have a open-end-sunshine-easter!
Lovely greetings from Germany
Michaela

All Seasons zei

Wat een leuke give-away. Ik doe graag hieraan mee. Ik zou alleen zo een, twee drie niet weten welke afbeelding ik zou gebruiken. Ik zou nu kiezen voor een mooie foto van mijn kinderen, in sepia kleur. Maar welke daar ga ik dan nog even naar op zoek. Leuk!!

Fijn Paas weekend!
Lieve groet,
Patricia ☼

seasons of my house zei

Oooh, dat zou wel een heel leuk verjaardagskado zijn! moet alleen nog even bedenken welke foto ik zou willen (als ik al win)
Fijne paasdagen, Karin

Marijke van Ooijen zei

Goede paasmorgen,

Van harte gefeliciteerd met jullie geweldige winkel..

En het is toch een leuk idee van jullie Give Away..

Ik zou ook heel graag het kussen willen hebben , gewoon omdat ik jullie spulletjes altijd al erg mooi vind...

En de foto die er dan op zou komen...dat is de foto van mijn grootmoeder..
Een prachtige oude foto van een hele sterke mooi vrouw..
Vaak kijk ik naar deze foto, en geeft ze me kracht'...zo voel ik het echt!
Dus als er één een ereplaatsje zou verdienen dan is het mijn grootmoedertje wel.

Nou meis..ik wil je fijne paasdagen wensen..en geniet maar lekker van de eitjes.

Marijkexxx

justwendy zei

Als eerste natuurlijk van Harte dat jullie super leuke blog al weer 1 jaar bestaat.

Ik zou het erg leuk vinden om mee tedoen aan jullie give away.

De foto die ik evt zou willen gebruiken is de trouw foto van mij ouders. Mijn moeder is helaas te vroeg overleden en dit zou een mooie aandenken zijn.

groetjes Wendy

brocante roos zei

Van harte gefeliciteerd met het 1e jubileum! Heerlijk dat het 1e jaar zo goed is verlopen, dat er nog vele mogen volgen!
Wat een originele give away. Er komen vast heel veel reacties binnen want zo'n give away spreekt iederen wel aan.....
Ook mij, ik zou een foto van mijn oudste dochter van 11 jaar samen met onze overleden poes insturen. Zij heeft nog steeds heel veel verdriet en mist Jip ontzettend. Ze zou zo heerlijk kunnen knuffelen met het kussen en dan is het net of heeft ze Jip in haar armen.
Ik ga dus zeker meedoen voor mijn dochter.....

Fijne paasdagen,

lieve groet, Marjan

Anoniem zei

Ein wundervolles Giveaway. Ich würde ein sehr altes Bild von meiner Oma Anno*1902 auf das Kissen nehmen. Ich wünsche dir schöne Ostern. Ganz liebe Grüße Tanja

Haikey zei

Gefeliciteerd met het 1e jubileum! Ook ik ga jullie mooie weblog volgen. Een link naar jullie give away plaats ik graag op mijn blog.
Veel succes!
groetjes, Haikey

Yvonne zei

Wat een leuk idee zo'n kussen.
Natuurlijk wil ik ook mee doen.
Zal de GIVE AWAY plaatsen op mijn blog.

Ik hou het even op mijn logo/foto van mijn blog. Barnys Brocante Blog

Spannend hoor.

Gr Yvonne

Bonjade zei

Happy Easter....
Liefs

Franse Lelie zei

Gefeliciteerd en wat een leuke manier om het te vieren. De foto die ik zou gebruiken is er een van onze Westie. Hij wordt 11 jaar en je merkt dat hij ouder gaat woren. Op deze manier kan hij altijd bij ons zijn en als hij er niet meer is kunnen we toch nog samen op de bank liggen net als nu...
ik plaats ook een linkje , groetjes Jolanda

klara zei

Hallo, wat een leuke give away. En gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum.
Het lijkt me ontzettend leuk om en foto van mijn kinderen op een kussen te hebben.
Een mooi aandenken lijkt me.
Ik ga ook een linkje op mijn blog plaatsen.
Groetjes klara

Renny zei

Proficiat met je jubileum! Wat een leuke giveaway zeg. De kans dat ik het win is nihil natuurlijk maar stel dat.....ik heb genoeg mooie foto's van mijn lieve meid.
Groetjes Renny

loesje zei

hartelijk gefeliciteerd met jullie 1 jarig jubileum en wat een gave give away, wil dus erg graag meedoen en ik zou er dan een foto van mijn 2 schatten van kinderen op willen hebben.Lijkt me erg mooi.
Zal een link plaatsen op mijn blog.
groetjes Gerlinde

Granny's Place zei

Jeetje wat ontzettend gaaf dat dat allemaal kan tegenwoordig. Ik zou een foto erop willen van twee poeziealbum teksten van mijn Pake en Beppe (opa en oma) samen met een oude foto van mijn pake die ik nog heb (en mocht dat niet kunnen dan alleen die oude foto van de man der mannen in mijn leven!). Lijkt me geweldig ben al een tijd bezig om te kijken wat ik nu zou kunnen doen met die twee stukjes uit het album. Mijn moeder heeft de enige foto van mijn pake en beppe samen die ze me maar niet wil geven om te dupliceren helaas (snap het helemaal niet maar goed!!!!). Zij waren enorm belangrijk voor mij en mijn herinneringen aan hun helpen mij nog vaak door moeilijke tijden. Verder wist ik ook niet dat je een webwinkel had, dus goede actie dit!
Groetjes en een fijne dag, Madelon (en natuurlijk ga ik je linken!!!!)

Pink Princess zei

Nou op de valreep toch nog meedoen lol. Ten eerste gefeliciteerd met het jaar bestaan.

De foto die IK zou kiezen is de enige foto op de hele wereld die bestaat van mijn vader en mij (als baby van 6 weken). Mam en hij zijn gescheiden toen ik 6 weken jong was, dus....de laatste (en enige) foto van ons samen. Mam haatte hem (pa) met haar hele hart de rest van haar leven en heeft daarom alle foto's verscheurd. IK had pa nooit gezien laat staan gesproken. Nu is hij 10 jaar geleden overleden. Mam 4 jaar geleden en vorig jaar bij het opruimen van mijn zolder vond ik het negatief. Is uit de verwoestende handen van mam ontsnapt. Ben ZO blij met de foto (om diverse zeer persoonlijke redenen) dus ja, dat is de foto die IK zou kiezen mocht ik winnen :)

Liefs van Marian

Yvonne zei

Wat een triest verhaal Marian.
Ik hoop dat jij de winnaar wordt.

Nog 2 daagjes ....
Spannend.

Gr Yvonne

Elly zei

Hè, helaas te laat met reageren, maar ik wilde nog wel even zeggen dat ik het een prachtige give away vind! Heel veel succes met het bloggen en jullie webwinkel!

Jennifer zei

Such a fun give away - I'm so happy to have discovered your blog - I hope you'll visit mine one day! Jennifer jennsthreegraces

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...