donderdag 15 juli 2010

trots

Dat iedere moeder trots is op haar kinderen snap ik, maar ik wil met jullie toch even een paar fototjes delen van mijn drie jongste mannen. Op de bovenste foto zien jullie Justin die samen met zijn vriend optreed bij de openeing van een jongerenhang plek. De jongelui hebben zelf samen met de gemeente het voor elkaar gekregen dat deze plek er is gekomen. Geweldig toch dat ze zoiets op eigen houtje uitzoeken en ook nog voor elkaar krijgen. Justin en zijn vriend hadden zelf een rap geschreven en deze ook laten horen. Echt geweldig. Op de onderste fotos zien jullie Mitchel en Wesley die een dag uit gaan met de stichting Live Life. 150 Motoren die met mensen met een verstandelijke beperking een hele dag uit gaan. En geheel vrijwillig. Als je dan twee van je eigen kinderen achterop die grote motoren ziet stappen dan staan de tranen in je ogen. Soms geeft het zoveel verdriet dat ze met hun handicap moeten leven maar op zulke momenten ben ik zo trots op ze...
Veel liefs Hannie

7 opmerkingen:

G-style zei

Hallo Hannie ,
wat kun je trots zijn als moeder he.........wat een heerlijke jongens heb je , vier zie ik op een foto aan de zjkant, knapperds hoor !

Ik vind je paspop ook erg mooi geworden , die is goed opgeknapt zeg .

fijn weekend alvast , groetjes Gea

Corine zei

Geweldig lief, deze post van jou als trotse moeder! Ik dacht dat je één zoon had met een beperking, maar het zijn er dus twee van de vier.
Is dat toeval of erfelijkheid? Ik weet van dichtbij hoeveel zorgen en verdriet het meebrengt en vind het super dat je op deze manier laat merken hoeveel je van ze houdt!
Warme groeten, Corine(THUIS)

Belle Brocante design zei

Echt wel!

Lieve groet,
Annemiek

Home and Lifestyle zei

Hier in het dorp wordt jaarlijks tijdens een feestweekend een vrachtwagentour gehouden, waarbij mensen met een verstandelijke handicap mee mogen rijden! Ze rijden dan luid toeterend hun weg (met heel veel wagens achter elkaar) en als je die gezichten ziet, heb ik al kippenvel! Laat staan als het je eigen jongens zijn, die er zo van genieten!

Een heel fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

Twa zei

Wat een knappe jongens heb je hoor! Daar mag je zeker heel erg trots op zijn. Ik wist niet dat je jongste jongens een beperking hebben. Wat leuk dat er dan zo'n goed doel is die ze een dagje mee uit nemen. Heerlijk toch?
Noe meid, fijn weekend!
Groetjes Antoinette.

Logement it Foarhus zei

Heerlijk om van die topdagen te ervaren naast dagen die soms ook moeilijk zullen zij. Herken de situatie binnen ons gezin en je kunt dan zo trots zijn, het moet vaak verder weg komen, harder aan trekken en je gunt het de jongens zo. Wat een stoere jongens, zo gaan voor een plek voor hunzelf als jongere, laat het ze vasthouden, gaan voor dat wat je wilt bereike, lukt vast met zo,n moeder naast je,

Fijn weekend en groetjes Pauline

Logement it Foarhus zei

Hallo Hannie,

Kan me voorstellen dat als je jeugdherinnering aan kippen zo is gegaan dat je niet zoveel moet hebben van kippen. Bij ons op het erf lopen de kippen zolang rond totdat ze oud zijn. Niets in de pan, ook dat vind ik niet geslaagd, en zelf slachten, ook ik moet daar niet aan denken,

groetjes Pauline

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...