zaterdag 18 september 2010

Even een van alles en nog wat post

Allereerst het slechte nieuws. Ik heb de baan niet gekregen. Ze konden me ook niet vertellen waarom niet. We waren gewoon allebei even geschikt en toen moesten ze er maar gewoon een kiezen. En helaas was ik dat niet. Jammer....
En dan nu verder met leuke dingen. Ik heb van de week mijn pakje binnen gekregen wat ik had besteld bij Anne van Kind an Huys. Ik zie de beer al kijken...wat dan nu weer...
In het pakje zat dit geweldige houten bakkers malletje. Ik ben er blij mee Anne!!!
Ook nog even een update over mijn post van het verloren hekje dat zo eenzaam in het park in Kampen staat. Mijn schoonvader wist dat in vroeger tijden de mensen met bootjes naar Kampen kwamen. Dit was voor de tijd van het droogleggen van de polders. En toen zat op de plek van het hekje een sluisje. Als het water hoog stond werd het sluisje dicht gedaan. En als het water nog hoger kwam dan werden ook de Kamper poorten met planken dicht gedaan. Eerst planken en toen de poortdeuren dicht. De poorten werden dan dichtgegooid met mest. Zo hielden ze het water buiten. Leuk toch...
En nog meer nieuws. Vandaag begin ik met een verbouwing aan mijn huis. Tenminste de eerste stap wordt gezet. Ik ga vandaag twee oude glas in lood en suite deuren ophalen. Zodra ik ze heb zet ik ze voor jullie op de foto en zal ik uitleggen wat we gaan doen.
Nu eerst fijn weekend allemaal
Veel liefs
Hannie

14 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat jammer dat je het niet geworden bent! Een gedeelde eerste plek maar toch geen prijs is altijd balen!

En je en suite deuren....klinkt geweldig! Hou ons op de hoogte, ik ben in ieder geval erg benieuwd!

Een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

ZoutHout zei

Jammmer zo dichtbij en dan toch niet! Hoop dat er snel wat mooisennogbeter op je pad komt.

Wat een leuke mallen ga je er ook nog mee werken.

lieve groet Marion

lia zei

Jammer van de baan, maar er komt vast nog wat op je pad.
En je hebt leuke mallen gekocht.

fijn weekend
groet Lia

It's me zei

Jammer van de baan zeg !!! wat een mooie mallen heb je gekocht en glas in lood deuren.ben zeer benieuwd ...liefs Ria..

Bonjade zei

Oh maar dan komt er vast nog een veel leukere baan op je pad....let maar op
Enne ben benieuwd naar je mooie deuren.
Fijne avond
Liefs

Stina zei

Wat sneu voor je dat je die baan niet gekregen heb.
en die mallen leuk!
Ben benieuwd naar je deuren, fijne avond, liefs Stina

Bizzy @ home zei

Jammer van de baan.
Wij hebben er hier ook dagelijks mee te maken. Teleurstelling na teleurstelling. Maar je leert er wel mee omgaan na bijna een jaar. De reden waarom niet, zijn meestal clichè is onze ervaring.
Succes met verder solliciteren.
Mooie mallen zeg! En ben benieuwd naar de deuren.
Fijne zondag,
Lieve groet, Renny

Kaatje zei

Jammer van de baan zeg. ik denk ook dat er dan ergens een betere, leukere baan op jou te wacht. Alleen vervelend dat je dat nu nog niet weet hè?!?
Wat een leuke mallen en een leuk verhaal over dat hek. Toch een raar idee dat er vroeger water was.
Succes met je teleurstelling, misschien lekker naar de kringloop of een vers appeltaartje?? Of heb je genoeg afleiding van je verbouwing??
groetjes, Karin

Lavande zei

Your blog is perfect and your teddybear is amazing. I bought too teddybear two months ago. It was a gift for my mother. If you want you can look at my blog :http://lamaison-lavande.blogspot.com/

Kind An Huys zei

Wat een teleurstelling... Zeker als je de baan zo graag wilde hebben en er een postitief gevoel over had! Wie weet wat voor leuke baan er op je ligt te wachten!! Leuk om de bakkersmalletjes bij je thuis te zien liggen, je hebt er een mooi plekje voor gevonden.
Fijne week en hoop dat je binnekort meer geluk mag hebben met een baan.
Lieve groet, Anne.

Judith zei

jammer dat je de baan niet kreeg. dat is toch even slikken lijkt me. Hopelijk komt er gauw wat anders wat nog veel leuker is!

English style zei

He Hannie, wat jammer dat je die baan niet hebt, toch teleurstelling he, hoop dat er snel een nog leukere baan voor jou klaar ligt :-)
ensuite deuren ?? ik word enigszins ietwat jaloers hoor, dat is al een droom van mij, sinds dat ik klein kind was, vind dat zo mooi, dus ben zeerrrrr benieuwd wat het vervolg is...
lieve groetjes Yvon

Belle Brocante design zei

Na ja! Ze weten niet wat ze missen ;) Enneh leuk nog wat meer info over de nostalgische hekjes, heerlijk geschiedenis!

Sterkte met de verbouwing,
Annemiek

Wondelgijn zei

Wat jammer dat je de baan niet hebt gekregen! Ze weten niet wat ze missen door de ander te nemen ipv jou... Komen ze nog wel achter! ;-)
Goh, die malletjes hebben mijn ouders ook staan. Ook van een oude bakkerij. Wat de kamer-en-suite deuren betreft: ze zijn geweldig! Heerlijk nostalgisch!! Ben benieuwd hoe je de verbouwing gaat aanpakken!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...