zondag 6 september 2009

Lille


Hallo allemaal

Nou we hebben ons Lille avontuur overleefd. Het was superleuk. We vertrokken om 5.15 vanuit zwolle, waar eht echt pijpestelen regende. Nog even stoppen in Apeldoorn waar het ondertussen met bakken uit de lucht kwam. Maar hoe dichter we bij Belgie kwamen hoe mooier het weer. Onder tussen was het al 11.30 eer dat we werkelijk in lille rondliepen. Wat een drukte zeg. We kregen al snel een plattegrond en daar kun je echt niet zonder. Eerst liepen we verkeerd want we kwamen alleen maar braderie tegen. Balen zeg!! Maar plotseling.....brocante spullen!!! En wat een mooi spul zeg. Jammer dat we geen Paris Hilton zijn en onze eigen butler bij ons hadden anders hadden we ons gek geshopt. Maar je kunt niet de hele dag lopen slepen met spiegels, shutters en mege grote kasten en tafeltjes. Dus moesten wij ons inhouden.Maar ik vind dat we goed geslaagd zijn. Ik heb onder andere deze paspop gekocht voor echt een prikkie en ook deze gaafe klos garen en de gehaakte sprei. Alles eigenlijk spotgoedkoop. Ook heb ik nog twee leuke rekjes gekocht om van alles aan te hangen maar daar volgen nog fotos van. We hebben 'heerlijke' patat gegeten die ik op mijn beste frans toch in 1 keer goed had besteld. Helaas waren we de weg naar de bus kwijt zodat dat nog een uurtje hilarische spannende tafrelen opleverde, maar dat mocht de pret niet drukken. kortom....het was geweldig!!!!
8 opmerkingen:

Prulletje zei

Oh wat gaaf zeg, wat een avontuur ! Een mooie paspop heb je gescoord zeg ! Ik begrijp dat het allemaal moeite wel waard was he. Ik ben stik nieuwsgierig naar de rekjes.

Genit nog even lekker na, fijne zondag Hannekie!

Jeanet zei

Owwwwww wat gaaaaaaaaf zeg ! Khad er ook graag heen gewild , maar ja kan niet op 2 plekken tegelijk zijn helaas , maar volgend jaar gaan we zeker Superrrrrr mooie spullen gescoord !

Petra zei

Nou nou jullie hebben het super leuk gehad zo te horen. En leuke spulletjes gescoort. Ik ben vandaag naar de kreavak geweest dat was ook leuk. Prachtig al die spullen die uit gaan komen.
xx Petra

Francien zei

Wat een leuke spulletjes heb je daar gekocht zeg Hannekie...de witte sprei heeft ook wel wat...het komt weer helemaal terug...er zijn er wat van mijn haaknaald afgegleden....de mannenpaspop en het klosje zijn super leuk ook...veel plezier met alles..
groetjes Francien.

Belle Brocante zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Belle Brocante zei

Dus Lille was goed geslaagd hannekie! Mooie buit gescoord, volgende x een aanhangwagen mee. Wat? Een boedelbak! En een man die het daar heen sjouwt! gegege :)
Geniet er van,
Annemiek

t brocante sfeertje zei

Wat n verhaal!LEUK,ja t was te druk he wij zijn ook wederom op de drukke braderie gekomen en daar sta je dan,dat van Paris Hilton is n goeie zeg.Wij doen ieder jaar n ander gedeelte van de markt bekijken.Dit jaar was t park aan de beurt,waarschijnlijk ging iedereen daar naar toe want soms kon je niet eens meer lopen zo druk was t er.Maar ondanks dat volgend jaar....kijk er alweer naar uit!Groetjes,Ingrid

huisjeaandekust zei

Oooh wat gaaf! Zou ook ooit graag keer naar Lille willen... Paspoppen en shutters voor betaalbare prijs!

Fijn dat het zo'n leuk avontuur is geworden :)
Groetjes, Susanne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...