donderdag 7 januari 2010

lavendelkussentje en twee maal give away

Hallo allemaal.

Nou de winter gooit hier nog steeds roet in het eten. Mijn zus woont net te ver om door dit weer s'avonds nog bij haar te gaan knutselen. Maar zo af en toe komt er toch nog iets moois uit onze vingers. Zoals dit lavendelkussentje.

Kijk ook even op deze supermooie blogs. Twaatje geeft deze kersteditie van jeanne d'arc weg.

klik op de afbeelding om op haar blog te komen.En bij Bonjade ook al een prachtige give away van Jeanne d'arc. Een mooie bloem of kaarten.

Echt prachtig. Via het plaatje kom je op haar blog. Succes allemaal.

En vers van de pers...mijn zus en ik hebben er een nichtje bij. Mijn broer is opa geworden en de kleine heet Indy-Eva.8 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Het weer heeft in ieder geval geen invloed op het resultaat...het kussentje is erg leuk geworden! En van harte gefeliciteerd met jullie nichtje...altijd weer een wonder en dan ook nog zulke mooie namen!

Groetjes, Ingrid

Mayflower zei

Hoi Hanneke, Gefeliciteerd met jullie nichtje en wat heeft ze prachtige namen gekregen. Het lavendelkussentje is prachtig, wat zijn jullie heerlijk creatief.
Fijne avond en groetjes, Mea

lia zei

Gefeliciteerd met je nichtje. Ik heb ook pas een nichtje want mijn zus is oma geworden. Haar naam is Sienna. Het kussentje is leuk geworden.

groetjes Lia

jootje zei

gefeliciteerd met je kleine nichtje. leuk weer, zo´n klein mensje in de familie!
je kussentje is een schatje.
groetjes van jootje.

Bonjade zei

Ik moest even denken hoe het zat... Je broer opa, maar nu heb ik hem
Wat een prachtnaam. Van harte en genieten maar.

Wondelgijn zei

Hmmm, je brengt me op een ideetje... lavendelkussentjes... helpen die niet om wat beter te gaan slapen? Misschien moet ik maar eens op zoek gaan! Dank je wel voor je lieve reacties overigens! *knuffel*

Antonia zei

Allereerst een voorspoedig 2010 gewenst! Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie nichtje. En het lavendelkussentje is prachtig!
Fijn weekend gewenst, groetjes Anja

English style zei

Hoi Hannie,

hebben jullie het leuk gehad dit weekend ? wat een sneeuw he, sjonge, minder leuk, hier in de buurt zijn 3 mensen verongelukt, dat is dan weer de veel mindere kant aan het weer he...
nog gefeliciteerd met je nichtje, wat een leuke naam zeg !! grappig jouw broer is opa geworden, mijn zus (Steffie) word over een aantal weekjes voor de 2e keer oma (en ik heb de kinderen nog klein, wat een verschil dan he, maar wel heel leuk hoor)
Jouw pakket is trouwens vanmiddag naar het postkantoor gegaan hoor, de tracktrace code word je nog gemaild, maar kan wat later op de avond worden (we gaan zo nog even naar mijn vader)
Fijne avond gewenst!
Lieve groet Yvon

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...