maandag 17 mei 2010

lijst


Hallo..
Ik wil jullie even laten zien dat ik toch maar het behang in de gang geschilderd heb. Het is heel mooi geworden vind ik. Ik heb het grafiet grijs gemaakt van Flexa. En met al het witte houtwerk steekt het mooi af zo. Mooie kans om even mijn lijst te laten zien die in de gang hangt. Ik heb de foto wat schuin genomen omdat mijn gang heel smal is. Deze lijst heb ik ooit in Utrecht gekocht. Hij is echt heel oud. Er zat nog een oude portret foto in van begin 1900. Deze heb ik vervangen door een foto van mijn opa, oma, tante en vader. Mijn vader is het jochie in het matrozenpakje. Mijn vader is van 1914 en ik denk dat hij hier een jaar of 4 is. Hij was een stuk ouder dan mijn moeder en helaas moeten wij hem al 22 jaar missen. Maar deze foto zie ik elke dag en dat voelt fijn.
Fijne dag allemaal.
Groetjes Hannie

12 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Wat bijzonder..zo'n mooie foto in een prachtige lijst tegen een mooi gekleurde wand!

Lieve groet, Ingrid

Yvonne zei

Wat leuk zo'n oude foto!
Ik heb ook wat collage gemaakt van mijn oma met familie.
Die komen ook aan bod op het blog.
Maar eerst ff emaille op maandag haha.

Gr Yvonne

Kom Achterom zei

Super leuk hoor!
ik vind je behang erg chique.
En wat een prachtige foto die verdient echt zo'n mooie lijst
Hele fijne week
Yolanda

Madelief zei

Hoi Hannie,

Je behang ziet er mooi uit! Leuk ook die oude foto. Een vader van 1917....jee!! Wat jammer dat jullie hem al zo lang moeten missen.

Fijne avond!

lieve groet, Madelief

Riet zei

Ohh wat een mooie kleur is je behang Hannie.
Prachtig die lijst zeg,echt super.

Liefs Riet.

Mayflower zei

Hoi Hanneke, wat is de wand mooi geworden, een hele mooie grijskleur, ik heb dit behang boven de schouw en ook al meerder keren geverfd, zo toont het toch iedere anders. De lijst is ook prachtig en wat een mooie familiefoto, wat leuk dat jongetjes vroeger vaak een matrozenpakje aan hadden en de meisjes een grote strik in het haar.
Lieve groet, Mea

It's me zei

Mooie kleur zo je behang Hannie !!

en wat een mooie lijst...en tja sneu hoor dat je hem al zo lang mist.........ik ook al 16,6 jaar..........blijft moeilijk !

Lieve groetjes gezellige avond .......Ria

lia zei

Dat is zo een cheque gang geworden, en die foto staat heel leuk. Echt een foto zoals ze vroeger stonden. Strik voor de meisjes. En een pakje voor de jongens.

Leuk hoor, fijne week
lieve groet Lia

brocante roos zei

Wat een goed idee, "even" het behang verven en het ziet er totaal anders uit! En die lijst......prachtig, wat fijn dat jij deze foto in jouw bezit hebt. Zo heb jij jouw vader toch een beetje bij je.

Lieve groet Marjan

Petra zei

Dat ziet er prachtig uit Hannie.

Liefs Petra

Twa zei

Met een beetje verf ziet het er gelijk heel anders uit. En de foto is echt ontzettend leuk. Ik ben zowiezo gek op van die oude foto's. Nostalgisch, en natuurlijk een mooi aandenken aan je vader.
Groetjes Antoinette

Yvonne zei

Hartstikke leuk geworden Hannie,moi dat grijs, en die lijst is geweldig,en de foto nog mooier
leuk die matrozenpakjes he (ik heb heel veel kinderfoto's uit die jaren met kindjes in matrozenpakjes EN knoopschoentjes :-)
fijn dat je zo toch elke dag even naar je paps kan kijken he
groetjes Yvonne

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...