woensdag 18 augustus 2010

Weer thuis...

Hallo allemaal
Zoals jullie zien ben ik weer terug van een heerlijke vakantie. We zijn naar het zeer warme maar o zo mooie Kreta geweest. Ik zal jullie niet gaan vervelen met mijn 560 foto's die ik daar gemaakt heb maar deze vond ik wel duidelijk weergeven hoe mooi het daar is. Hier zwemmen Justin met Wesley samen met mijn zwager een baaitje in wat zo mooi is.
Maandag begint hier de school weer en gaat het leven van alledag weer beginnen. Gisteren is ook de voetbaltraining weer begonnen dus vandaag moesten we even op stap om nieuwe spullen aan te schaffen. Het werd een zeer vermoeiend middagje.
Eerst maar even naar de sportwinkel. Na een paar mooie schoenen te hebben uitgezocht vroeg de verkoper of ik er ook sokken bij wilde. Nou nee zei ik. Weet u het zeker? ze zijn heel mooi hoor.... Nee ik hoef ze niet. Maar het zijn sneakersokken.... Nee dank je....Wilt u dan een spel kaarten die zijn in de aanbieding? zal ik ze er vast bij in doen... Nee die hoef ik ook niet...Weet u zeker dat u geen sokken wilt? NEEEEE!!!
Dan naar een andere winkel voor een stel trainingspakken. Daar zagen we een mooie van een merk afgeprijsd voor 12 euro. Toevallig liep de manager langs me heen dus ik vroeg nog...klopt dit wel dit mooie pak voor 12 euro? Ja hoor antwoorde hij het is de laatste. Bij de kassa blijkt het pak 32 euro te kosten. Ik zeg..ik heb het gevraagd maar hij kost 12 euro. Na veel heen en weer gedoe kreeg ik hem niet voor die prijs. Dus een ander pak uizoeken. Bij de kassa bleek er geen kaartje aan de scheenbeschermers te zitten dus voor de derde keer werd er weer iemand omgeroepen. De verkoopster wilde mij bijna vragen of het zo meeging( twee trainingspakken en een stel scheenbeschermers) maar ze zag mijn gezicht dat op zwaar onweer stond dus pakte ze het maar netjes in. Toen naar de bakker. Duitse bolletjes voor een euro stonden in een grote mand bij de deur, dus twee zakken dan maar. Na 3 minuten op de kassa te hebben gestaard werd er weer iemend omgeroepen om te vragen wat dit voor een bolletjes waren.....zucht.
Je kan je voorstellen dat ik blij was toen ik thuis de sleutel in de voordeur stak.
Welkom thuis.....
Groetjes Hannie

12 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Je zult het zelf niet komisch hebben gevonden, maar ik moest net toch wel erg lachen om je verhaal! Heb er ook meteen beelden bij hi hi!

Maar eh...welkom thuis, heerlijk dat jullie zo genoten hebben van een mooi en warm Kreta!

Lieve groet, Ingrid

G-style zei

Hahaha, moet er echt even om lachen en jij nu ook vast.....
Ik vind winkelen af en toe ook erg vermoeiend vooral als je dan ook nog dit soort tegenslagen hebt , het stelt natuurlijk niks voor maar op dat moment kun je het dan echt even zat zijn he.
Nou , fijn dat je een leuke vakantie had , die foto ziet er aanlokkelijk uit , zou er zo heen willen.
doe rustig aan , groetjes Gea

English style zei

De vakantiefoto is erg mooi Hannie, maar ik kan me voorstellen dat je, je rot hebt staan ergeren hihi
achteraf kun je er misschien wel om lachen, maar op zo'n moment zou je zo'n vent wel over de toonbank willen sleuren....
hier is alles al weer aan het werk en naar school, dus het "gewone" ritme zit er weer in, het gezeur met school is ook alweer begonnen, dus zou haast zeggen, het lijkt alsof we geen vakantie hebben gehad hihi
groetjes Yvon

lia zei

Welkom thuis hoor. En je hebt van die dagen...... Maar bij het tikken van het verhaal kon je er waarschijnlijk ook wel om lachen.
En je vakantie is vast een paradijs geweest.

groet Lia

Madelief zei

Hoi Hannie,

Welkom thuis! Wat een verhaal! Dat ze nog bestaan, van die opdringerige verkopers :-). Wel gezellig dat alles weer is begonnen!

Lieve groet, Madelief

It's me zei

Hhahahahahah!! wat een verhaal...............welkom thuis Hannie !!!...lieve groetjes van mij Ria....

Corine zei

Prachtige vakantiekiek!! En dat boodschappenverhaal... geweldig..om te lezen dan hè!! Kan me voorstellen dat jij weer aan vakantie toe bent :)
Groeten, Corine(THUIS)

Judith zei

toch vreemd als de manager het toegezegd heeft...laat zo iemand de volgende keer maar meelopen naar de kassa..bah.. zo is t niet leuk winkelen. maar welkom thuis!

Mayflower zei

Welkom thuis Hanneke en wat een prachtige vakantiekiekjes.
Pfff...en dan je verhaal over een middagje winkelen, moest er wel even om lachen, maar kan me die ergenis heel goed voorstellen.
Lieve groet, Mea

English style zei

Hoi Hannie,

we hebben de winkel van marktplaza afgehaald, omdat het inloggen steeds meer problemen gaf bij Steffie, zij kon niks veranderen, en ook niet mailen naar iemand die via m plaza bestelde
dus was erg lastig dat ze mij eerst moest bellen of mailen, zodat ik diegene dan weer kon mailen
via marktplaats gingen de verkopen ook beter, dus nu even zo en eventueel weer een webwinkel, maar dan 1 die voor beide te bedienen is...
groetjes Yvon

Prulletje zei

oh hahahaha vreeeeeselijk, ja welkom thuis, dan zijn weer de ergernissen van alledag he, jammer zo kom je wel heel snel thuis! Ga maar even lekker zitten, ik haal even wat te drinken voor je...ja leg je voeten maar op de poef...zie ik daar het zonnetje? nou geniet maar even..dit is jouw moment om al die ellende in die stomme winkels even weer te vergeten en je terug te zetten in je vakantiemodus ;-)

Gezellig dat je er weer bent !
Liefs Elise

Marijke van Ooijen zei

Hay meis,

Wat een prachtige foto...
En welkom thuis...heerlijk weer een post van je te lezen.
Wat een verhaal van die trainingspakken..daar wordt je toch helemaal gek van.
Maar meis relax en neem een borreltje en alles komt weer goed!

Liefs,
Marijke

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...