dinsdag 4 september 2012

Terug van weggeweest..

 En daar was ik dan weer..terug van weggeweest. Ik heb nog een paar dagen vakantie en dan begint ook voor mij het gewone leven weer. We zijn een weekje naar Malta geweest. Wat een bijzonder eiland is dat zeg. Heel druk...veel drukker dan ik had verwacht. Erg toeristisch ook.....wel jammer. De hoofdstad Valletta is echt een belevenis op zich. Heel druk en alles is daar super steil. Net of je in San Fransico loopt. Prachtige kerken en mooie oude huizen. Ja het was een hele leuke vakantie. Wat foto's volgen nog. Ook zijn we dit jaar een weekend naar Lille geweest. Wat was het weer chaotisch zeg..lijkt wel of het elk jaar drukker wordt. Veel gezien en veel gekocht. Natuurlijk mooi serviesgoed en prachtige heiligbeelden. Leuke meubeltjes genoeg gezien maar daar ga je geen kilometers mee lopen natuurlijk. Was al met al ook wel aardig duurder dan vorig jaar...Zondag zijn we naar Kemmel gereden. Ligt in België maar wel vlak bij Lille. Niet de moeite waard vond ik. Je hebt daar hetzelfde probleem wat ik de laatste tijd iedere keer tref als ik op een rommelmarkt loop. Er lopen (vaak Nederlandse) handelaren met karren vol met de mooiste spullen en jij krijgt geen kans meer om wat te kopen. Alles wordt opgekocht en jij kan dan nog  rommelmarkt troep kopen. Ik snap de handelaren wel maar voor ons is dat toch wel erg jammer. Ik heb het dit jaar al een paar keer meegemaakt zelfs hier in Utrecht op de Luikse markt . Daar was al het mooie Franse brocante  om 5 uur s'morgens al opgekocht. Zo gaat in ieder geval voor mij de lol er wel een beetje af. Gelukkig is Lille vaak voor handelaren te duur zodat we daar in ieder geval nog wel lekker kunnen struinen..
Op de foto's zien jullie een paar van mijn aankopen....Nou dames dat was het dan weer voor deze week. ik ga nog even genieten van mijn laatste vrije dagen. Bijlezen gaat natuurlijk niet lukken maar ik ga wel de draad weer oppakken.
Fijne week allemaal..Liefs Hannie


17 opmerkingen:

Marguerite zei

Hoi Hannie,
ik heb je gemist hoor!! Maar wat een mooie spullen heb je weer gekocht. Heb zelf niks met blauw in huis, maar als ik dan jou kannen zie....
Groetjes Marguerite

Kom Achterom zei

Leuk dat je er weer bent! en wat een prachtig servies zeg!! ooh een plaatje gewoon dat zwart wit!
fijne dag
Yolanda

Peet zei

Wat een schitterende spullen heb je gekocht! Wit met blauw aardewerk is mijn favoriet....
Lieve groetjes, Peet.

Het stokpaardje zei

Mooie spullen heb je gevonden en wat heeft het kindje Jezus een mooi gezichtje.
groetjes Iris

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

welkomterug ...wat een mooie aankopen zeg ...zou zeggen geniet nog even van je vrije dagen fijne week lieve groet rosita

Miranda zei

Gezellig dat je er weer bent na een geslaagde vakantie! Ondanks de handelaren heb je toch nog weer een paar mooie vondsten gedaan. Geniet nog van een paar mooie vrije dagen.

Lieve groet, Miranda

Home and Lifestyle zei

Gezellig dat je er weer bent!! Ooit moet ik toch eens naar Lille, dat lijkt mij bijzonder om mee te maken al word je van de prijzen denk ik niet echt vrolijk!

Tot gauw! Fijne dag en liefs, Ingrid

Mayflower zei

Fijn dat je weer terug bent Hanneke en wat heerlijk dat je zo'n leuke vakantie heb gehad.
Je heb ook weer prachtige aanwinsten, ik vind het servies echt prachtig.
Wens je een fijne dag.
Lieve groet, Mea

bijzonder-oud zei

Welkom terug! Wij zijn een jaar of 15 geleden ook op Malta geweest, hadden we daar een auto gehuurd, heel fijn hoor dat links rijden :-).
En wat een mooie spullen heb je gekocht in Lille! ik vind het servies prachtig en ook het beeld van kindje jezus...lief gezichtje!

Jammer he van die markten? wij zijn dit weekend naar de Luikse markt geweest, ik vond het ook niet veel aan dit keer, dacht al dat het aan mij lag, maar ik heb ook het gevoel dat er steeds minder te snuffelen over blijft, jammer he?

Lieve groet,
Yolanda

Krek wak wou zei

Leuk dat je er weer bent, Hannie! wat heb je toch super aankopen gedaan! Vooral het jongetje is lief!
Groetjes van Nicole

Lida zei

Heb vandaag van zo'n prachtig antiek blauw servies mogen eten en heb gewoon zitten genieten van de prachtig gedekte tafel! Dus als ik bij jou al dit moois zie begint het gewoon te kriebelen en wil ik ook weer achter zulke mooie spulletjes aan! Geniet van een heel bijzondere buit! Groetjes
Lida

De Lorelei Brocante. zei

Hee Hannie, leuk je bent er weer, ik heb al eens gedacht...waar zit die dan.
Maar, leuk weg geweest dus.
De handelaren op de markten,jaaa die zijn vroeg maar wij zijn ook altijd vroeg hoor,..zo rond een uurtje of 5 staan we er, hahaha
Maar je hebt gelijk hoor ze kopen alles op, bahhh
Maar jij hebt prachtige schatten gekocht daar is niks mis mee.
Genietennnnn

Groetjes
Dicky Marie

It's me zei

Heee wat leuk je bent erweer....wat een mooie servies !!...ik vroeg me af...maak je nog van die mooie kaarten ???...zou je me dat even willen laten weten....groetjes Ria..xxx..

MARIANNE zei

Gezellig dat je weer terug bent!
Heerlijke op vakantie in Malta geweest, en ook nog een weekend naar België om lekker o.a. in Lille te struinen...ja na vorig jaar, en ook midden in een enorme drukte, die zo tegen 11.00 uur ineens begon...te hebben gelopen, en de prijzen die toen ook al erg pittig waren (maar toch nog wel leuke dingen gescoord hoor!) hadden wij besloten dit jaar maar even over te slaan.
Maar zo te zien, heb jij toch gelukkig ook wel nog mooie dingen, deze keer uit Lille kunnen meenemen!

Een fijne avond, en groetjes Marianne.

Bonjade zei

Je hebt zeker nog mooie spullen kunnen vinden.....ja lees her en der dat het heel druk was in Lille.
Vind je religieuze beeld zo mooi!

Heb er een zwak voor.

Fijne avond

Liefs

Conny's-blog zei

He ook naar Lille geweest, voor mij de eerste keer, vond het heel leuk om mee te maken en heb toch nog wel wat dingen gekocht..............gr.Conny

little sweet things zei

Wat leuk dat jullie naar Malta zijn geweest! Wij waren daar vorig jaar en ik herken je verhaal over drukte op de wegen de Hoofdstad Valette. Ben dan ook zeer benieuwd naar je vakantie foto's.

Mooie aankopen heb je gedaan in Lille!

Groetjes, Sas

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...